leneenilizarov

Welkom in de wereld van ilizarov

Over mij

Hallo, ik ben Lene Braes een 25 jarige dame uit Houthalen. Sinds mijn 7de weet ik dat ik "het syndroom van turner" heb. Na de diagnose heb ik er mee moeten leren leven. Toen ik een paar jaar geleden tijdens een controle in het ziekenhuis van Leuven het woord "beenverlenging" te horen kreeg ging het er nooit meer uit.

Ik ben vanaf mijn 12 jaar 1.36m groot en dat is tot op heden nog steeds zo. Eind vorig jaar moest ik op controle in Leuven en toen hebben mijn ouders en ik uiteindelijk om meer informatie gevraagd... over de werking van die beenverlenging.

Op mijn site kun je ook meer te weten komen over het Turnersyndroom dat ik heb, en natuurlijk ook over het ilizarov gebeuren!

Nu enkele maanden verder sta ik op het punt om met de behandeling te beginnen. De bedoeling is dat ik uit eindelijk 14-16cm zal groeien. Ik zal  als jullie snel kunnen rekenen rond de 1m50-1m52 worden!


Sinds 4 juni 2007 ben ik begonnen met de behandeling! Vanaf nu kun je op mijn site hier nieuwtjes en weetjes te lezen krijgen dus blijven lezen is de boodschap!

Ondertussen is de tijd al zo voorbij gevlogen dat ik volledig klaar ben met mijn beenverlenging!